Sean Banan dansade sig förbi Youngblood

Sean Banan med hundra ansiktsuttryck, 18 klädbyten och granar som han nästan krockar med tar scenen i besittning och levererar ett shownummer som ser bra ut i rutan också. Rätt charmigt med en närbild där han vinkar in i kameran sittande i sin tron medan konfettin ramlar ner ovanifrån.

De unga youngblood med sin tuffare låt och nummer ser också bra ut i rutan. Avslutande bilden påminner om något som precis avfyrats och bränt ut scenen, en cool effekt.

Sarah i green room gissar att alla barn har panik och ber de därför rösta med både hjärtat och föräldrarnas pengar. Till slut berättas att Sean Banan gått vidare. Youngblood ser dock inte alltför nedslagna ut.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *