Svårt att tippa kring kvällens startfält

Klockan närmar sig en 30 minuter före start och det är fortfarande rätt lugnt här. Om jag ska passa på att våga tippa utgången här så blir det följande:

Duell 1: Dynazty vs. Top Cats = Dynazty (mer rockigt nummer, en bra låt, med tuffare band. Lägg till effektiva effekter i form av pyro som brukar ge en skjuts.)

Duell 2: Andreas Johnson vs. Timoteij = Timoteij (Velar mellan de, men tror Timoteij drar längsta strået. Båda låtar är medryckande men det känns som fördel fräscha unga Timoteij.

Timoteij mot Dynazty, där skulle det kunna gå hur som helst. vad vill det röstande folket ha mest? ytterligare en rocklåt till Globen eller fyra tjejer med låt man lätt rycks med i? Jag undrar om inte folket kommer rösta fram Timoteij i så fall eftersom  vi redan har en rockig låt i Globen men inget som Timoteij. Går Top Cats vidare istället blir det jämnare och svårare.

Duell 3: Thorsten Flinck & revolutionsorkestern vs. Lotta Engberg & Christer Sjögren = Jag skulle vilja säga de gamla rävarna att gå vidare just för att slippa skriva Flincks hela artistnamn. Flinck är dock rätt stark i sin låt och kan mycket väl ta schlagerrävarna. Längst strå dras av…Thorsten Flinck.

Duell 4: Sean Banan vs. Youngblood = Youngblood. Många säger Sean Banan, jag säger youngblood. Bägge kommer få mycket röster men jag tror Youngbloods folk kommer rösta mer än Banankungens folk.

Flinck vs. Youngblood, där känns det som att även om Thorsten har vunnit mark här i festivalen kan Youngblood ha fördel av snygg scenshow och tuff låt. Det kan vara fel men jag tror på minst en ”skräll” ikväll om man nu kan kalla det så och då kan den komma just här.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *