Inför kvällen: segertippade Loreen blir snodd på sångfågel av Danny

Genrepet är över och har vi några timmars paus innan finalen drar igång. Jag har funderat fram och tillbaka under veckan över vem som egentligen kommer vinna ikväll. de tre största kandidaterna till sångfågeln ser jag är Danny, Loreen och David Lindgren och Davids chanser är mindre än både Dannys och Loreens. Lisa Miskovsky gissar jag kommer komma högt men att hon inte heller vinner.

Nu är det ju så att Loreen är den klart favorittippade till segern i stort sett överallt så jag blir inte alls förvånad om hon i slutändan står som segraren 2012. Men jag tror faktiskt att chansen att Danny som ligger strax bakom henne i favoritskap kan gå om och faktiskt sno sångfågeln från Loreen. Så det blir mitt bidrag till förhandstippningarna, Danny kommer typ skrälla och sno sångfågeln framför näsan på Loreen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *