Loreen ska skapa Euphoria i baku

Loreen med låtskrivarna Thomas G:son och Peter Boström

Loreen blev den stora vinnaren i ett kokande Globen där folk stod på stolarna under numren och sjöng med i låtarna samt viftade med mobiltelefoner och ballonger. Bättre stämning kunde inte artisterna mötas av. Danny kom tvåa, Ulrik trea och David Lindgren fyra.

Loreen var väldigt väl uppassad på den efterföljande presskonferensen och det var många som ryckte i en jätteglad segrarinna. Hon hade först lite svårt att förstå vad hon gjort och så taggad som hon såg ut där på pucken i green room innan det var hennes tur att sjunga, det borde visa på att hon måste ha längtat efter att uppträda för ett fullsatt Globen.

David var en glad fyra, trots att han alltså inte vann. med låga poäng från folket stavas hans räddning juryn. Särskilt den maltesiske juryn som gav honom hans enda 12-poängare. jag frågade honom om han ska åka till Malta framöver och han verkade inte alltför främmande för det, svarade med ett ”det kanske det blir”.

Nu blir det partyyy, så vi hörs

Publicerat av

Diana Wikström

2 reaktioner till “Loreen ska skapa Euphoria i baku”

    1. Det beror lite på vad du egentligen menar. Före Melodifestivalen 2012 var hon ju inte lika stor så då visste nog färre om henne. Bläddra gärna nedåt kan du läsa mer om Loreen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *