Snart dags för Inför Eurovision igen

Ikväll är det start för årets upplaga av ”Inför Eurovision Song Contest”. Något jag sitter och väntar på. Loreen som fick hela sju priser på mebbisgalan, bland annat för årets artist och årets låt, är med i den andra semifinalen som på vissa håll sägs vara det starkaste startfältet.

Danny som kom tvåa fick istället priser i mebbisgalan för årets scenkläder och årets scenshow. Däremot har han blivit utsedd av Melodifestivalklubben att tävla för Sverige i second chance, en tävling där varje lands fanklubb utser sin favorit (får ej ha representerat landet i ESC samma år) att tävla mot de andra ländernas favorit. Denna tävling har Sverige vunnit flest gånger hittills.

Snart dags för Inför Eurovision så jag ska ta en timme till att spetsa öronen och förbereda de inför kvällens lyssnande.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *