Sarah Dawn Finer blir röstavlämnare igen

Med en vecka kvar närmar sig ESC med stormsteg. Tidigare idag flög Loreen och ett helt gäng med henne ner till Baku. Imorgon ligger repetitioner samt meet and greet med fans och press på schemat för hennes del och därefter kommer det rulla på.

Det är också klart vilken som blir vår röstavlämnare. 2012 blir det ingen mindre än Sarah Dawn Finer som ska lämna våra röster men det är inte första gången hon gör det. Redan 2009 kunde vi se och höra Sarah avge våra poäng efter hur svenska folket röstat. Förutom det har hon som bekant varit en av årets programledare samt själv tävlat två gånger tidigare. Kanske att vi kan få ett smakprov av Lynda Woodruff nästa lördag? Ni minns säkert Sarahs roll som officiell EBU host i ett humoristiskt inslag under Melodifestivalen tidigare i våras, en roll som hon spelade väldigt bra.

Sarah Dawn Finer

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *