Ikväll gäller det, Loreen

Nu när 1o länder tagit sig vidare till finalen betyder det att 16 stycken är klara. Förutom ”The big 5” och värdlandet Azerbajdzjan har följande länder kvalificerat sig för finalplats:

  1. Rumänien
  2. Moldavien
  3. Island
  4. Ungern
  5. Danmark
  6. Albanien
  7. Cypern
  8. Grekland
  9. Ryssland
  10. Irland

De två sista var rätt väntade så när Ryssland hade räknats upp handlade det mer om hur lång tid Irland skulle behöva vänta på att få höra sex ljuva små bokstäver komma ut programledarnas mun.

Apropå Irland kändes det lite som Jedwards med team har sneglat lite på MF 2010 och tagit efter Eric Saades dusch men istället för en droppande maskin i taket vänt på allting och gjort en fontän. Vilket säkert uppskattas lite mer av teknikerna som slipper problemet med att kombinera teknik och väta allt för mycket.

Mellanakten var väldigt sömnig och trist. Ikväll har jag hört rykten om att mellanakten ska bestå av de fem senaste ESC-vinnarna. Det om något är väldigt stort så om detta stämmer kan man verkligen undra vad de har för stort ess i rockärmen till finalen.

Ikväll ska vi dock inte blicka så långt fram än, för ikväll gäller det för Loreen att göra sitt allra bästa för att bevisa för Europa att hon är värd den finalplats som inte verkar alltför långt bort. Får jag sedan tippa kommer Sverige att ropas upp som nionde eller tionde land till final och därmed ge fjärilar i magen även på den mest självsäkre.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *