Erik segerstedt gör duett med Tone Damli, vill fokusera på bra framträdande

Erik Segerstedt, en tredjedel av gruppen EMD som var med i Melodifestivalen 2009, har gått ihop med norska Tone Damli. Tillsammans ska de framföra Hello goodbye skriven av Robin Fredriksson, Mattias Larsson samt Måns Zelmerlöw, tidigare deltagare samt programledare och numera också allsångsledare.

Tone fattades under presskonferensen så Erik fick presentera duon ensam men visade glatt upp sin T-shirt med de båda på när han klev ut framför kamerorna vid artistpresentationen.

I och med Hello goodbye blir detta Eriks andra deltagande i festivalen. Låten fick han till sig färdig, gillade den och kom snabbt att tänka på Tone Damli i en möjlig duett.  Tone tillfrågades så småningom men det var lite av ett longshot då Erik inte visste först om hon skulle tacka ja. Han beskriver henne som en av Norges bästa sångerskor och ser fram emot att göra denna festivalresa med henne.

Även om de bara träffats och hängt litegrann tycks det redan vara klart att själva framträdandet inte blir av det mer fartfyllda slaget utan mer fokus på själva låten.
– Jag har ej så mycket för dans. Jag vill kunna fokusera på att göra ett så bra framträdande som det är möjligt, förklarar Erik.

Foto: Sonymusic

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *