Korta notiser kring MF och ESC

Såhär i mellandagarna, efter julfirande med mera kommer en liten summering av vad som hittills hänt i Melloland.

Idag basunerade SVT ut att programledaren på webben nästa år blir Josefin Sundström som har erfarenhet sedan tidigare av att både tävla och att programleda. 1999 var hon  en av medlemmarna i gruppen Ai som som näst sist.

Jag har också hört att körtjejen Dea Norberg ska vara med i Melodifestivalen och göra något där. Kanske att vi får se henne i huskören nästa år.

Nu har också flera av de 39 länder som bekräftat medverkan i ESC 2013 börjat utse sina låtar. Några har redan utsett sin representant som Schweiz där gruppen Heilsarmee kommer framföra You and me. Från Malta kan vi få en svensk artist. Kevin Borg och 23 till ska där tävla om att få bli Maltas representant i Malmö i maj, genom en semifinal 1 februari och finalen dagen efter. Kevins låt där heter Needing you och är skriven av honom själv samt Danne Atterud, Simon Gribbe, Michael Clauss och Thomas Thronholm.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *