Falskt rykte att Kempe skrivit brittiska Kimberly Walsh ESC-bidrag

Igår uppgavs bland annat i en av Sveriges största kvällstidningar att Fredrik Kempe ska ha anlitats för att skriva Storbritanniens bidrag till Eurovision Song Contest, framförd av sångerskan Kimberley Walsh. Detta för att Storbritannien tröttnat på uteblivna framgångar i ESC under 2000-talet.

Cirka ett dygn senare har dessa rykten kommit fram till en Thailand-semestrande Fredrik som säger sig inte har några som helst aningar om hur dessa rykten uppstått. Av vad han själv förklarat på sin facebook har han visserligen arbetar med henne på hennes nästa skiva men några planer på Eurovision har det inte funnits. En glad smiley avslutar hans kommentar.

Visst hade det varit roligt om ryktet stämt men vi har ju fortfarande chansen att se honom i Malmö om någon av årets mellobidrag signerade Fredrik Kempe vinner i friends arena i mars.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *