Snart…

Nu är det inte långt kvar. Nästa vecka drar Melloturnén igång på allvar. Sean Banan som är med i den andra semin i Göteborg har redan repat en del, både på gym och i replokal med sina dansare. För min del börjar det bli dags att packa. En del förberedelser har redan gjorts som shopping och att skaffa nya glasögon samt göra laptopen redo för ihärdigt resande genom vårt avlånga land. Häng på!

Parallellt med Melodifestivalen jobbas det hårt  med Eurovision och vilken som ska leda denna Europeiska musikaliska långkörare kommer att presenteras nu på måndag. Eftersom programledartiteln står i bestämt singular kan vi helt klart utgå från att det kommer bli just en enda person som får leda allting.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *