Jag har norpat Björkmans rum! Nästan…

Resan till Karlskrona började inte allt för bra med att mobiltelefonen hoppadeut fickan och självklart landade med glaset före i sten- och snöslask. Men det problemet löst. Ny telefon införskaffad… Desto gladare blev jag när jag kom fram till hotellet och utan att be om det blev uppgraderad till ett rum med kyl. Tackade och tog emot. Klev sedan in på rummet och fann en mindre lägenhet. Förutom kylen finns det spis, mikrovågsugn och kaffekokare, litet matbordsamt platt-tv och en helt egen dubbelsäng! 🙂 En vänsom såg bilden på mitt rum kommenterade med ett: ”Va fan har du för lyxigt boende i Karlskrona? Gå genast ifrån Björkmans rum. :)”

Vad tycks…?

Jag tror jag kommer trivas bra här i Karlskrona. Men nog om rummet. Om en stund får vi äntligen höra de första åtta låtarna så jag ska alldeles strax stänga ner datorn och bege mig dit. Recension av veckans låtskörd kommer efter det. Bland annat…

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *