Nyheter på rälsen…

Nu drar det igång på allvar, årets melloturné! Uppe redan före tuppen bar det av till tåget mot Karlskrona. Mello-redaktionen däremot hade högre planer än så och tog flygplanet tillsammans med bland andra Jay-Jay Johansson och Mary N’diaye.

Klockan är bara strax över 10 på förmiddagen och redan nu har det kommit frsm vilka som är veckans pausnummer, nämligen Kristian Luuk och Lena Philipsson. Detta tillsammans med Danny och Gina i vad som beskrivs som en ”spektakulär mellanakt”. Vad det än är så låter det lovande och festivalens regissör samt manusförfattare använder bland annat ordet Humoristiskt för att beskriva numret. Vem vet, de tidigare programledarna kanske vill stjäla programledarrollen?

Om några timmar är jag framme i Karlskrona också. Redo för en fullspäckad första vecka. Som bara är starten… 🙂

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *