Attack av gigantiska medicinbollar, tack Michael & Caisa

Caisa sjöng bättre de senare gångerna även om hon tappade texten mitt i under avslutande genomkörning. Det tog några rader men sedan fann hon tillbaka till texten igen. Vi hade blivit förvarnade om att det skulle komma att flyga saker, dessa ”saker” visade sig vara stora vita medicinbollar som studsar runt mellan kameror och laptopar. Michael och Caisa fortsätter repet men leende.

Nu är dessa bollar två, sedan ska de föröka sig till åtta studsande bollar studsande ovanför/i publikhavet. Däremot förvarnades inget om röken. Ett antal rökpelare skjuter upp längs med scenkanten. Högljudda dessutom! Inne i arenan dränktes en del av sången av den väsande röken. Kan tänka mig att ballongerna är ”barnsliga” men risken är att de blir för mycket för själva numret. Kanske om man ger de andra färger att de kan passa in bättre…

Duons scenkläder ser ut på detta sätt.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *