Kameragenomgång för Anna som blir bättre live

Anna Järvinen har med sig en kvartett av stråkar plus pianist och gitarr. Totalt sett är de åtta vilket betyder att vid eventuell seger måste numret göras om. Jag tror dock inte att låten kommer ta sig hela den vägen, om den ens lyckas gå till final. Anna går in mot mitten av scenen, förbi den vita flygeln. Där står hon sedan och sjunger på ett berättande vis. Det låter okej. Låten blir faktiskt lite bättre live, när man får se henne också. Men kamerorna sitter inte helt. Koreografen går fram till anna och pekar ut vilken kamera som gäller när och var. Men ser hon inte ut att vilja äta upp mikrofonen…? Lite för sockersött och lugnt för min smak.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *