Anna Järvinen om denna vecka: Lärorik och läskig

Anna Järvinen går ut som sjua mitt emellan två snabbare starka låtar. Att hon har en lugn låt insprängd mellan de är inget som stör henne.

– Jag tycker det är toppen för då kan jag lyssna på Yohios låt som jag tycker är jättebra och bli peppad av den precis innan. Sen när man kanske känner sig lite slut efter att ha kört sitt nummer så växer man till liv igen av Caisa.

Denna vecka har för Anna varit väldigt lärorik men även läskig på sina ställen. Vad är det då som har känts läskigt respektive lugnt?

– Så fort man får lite mer koll på vad som ska hända känns det lite lugnare. Alltid inför alla nya moment har det känts ganska läskigt men väldigt lärorikt och överlag en oerhört gullig stämning. Alla har vart väldigt snälla.

Hon har inte alls tänkt på de övriga i startfältet som någon som skulle kunna vara en stark konkurrent. Istället har hon valt att fokusera på att genomföra sin grej och sin låt så bra som den förtjänar. Ikväll var det första gången för publik.

– Det var jätteroligt. Jag trodde nog det skulle vara läskigt men det var väldigt roligt,säger hon.

Sångerskan såg det inte själv men har hört talas om pianistens fall under fredagförmiddagens repetition. Hon är inte alls rädd för att något liknande ska ske i direktsändning, möjligtvis för att han faktiskt ska sitta på plats redan när musiken startar.

– Jag är helt säker på att han kommer fixa det. Jag var lite orolig bara för att han gjorde illa sig. Han hade köpt nya skor, det var så hala skor och det är väldigt halt golv där uppe.

Hon ser nu fram emot lördagen och tycker det ska bli roligt.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *