Ganska bra stämning inne i arenan men den kunde varit bättre

Just nu har David Lindgren, Cookies n beans, Mary N’diaye, Eric Gadd och Yohio gått vidare till andra omgången medan Michael & Caisa som jag tippade till som minst andra chansen alltså hamnade på en sjätteplats.

Anna Järvinen drog en nitlott och blev sjua medan Jay-Jay mycket riktigt kom sist.

Inne i arenan kunde det ha varit bättre tryck även om studiomannen henke von Z ej behövde klappa igång publiken alls till Michael och Caisa. det var först under pausnumret som taket nästan lyfte då Luuk klev in på scenen. När sedan Lena Ph äntrade scenen,då ökade jubletän mer. En Danny i bar överkropp gick också hem och genererade busvisslingar. Kan man tolka det som att pausnumret slagit veckans tävlande bidrag?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *