Yohio går till final, Jay-Jay blir jumbo

Inför kvällen ser min tippning ut på detta vis.

Till final går Yohio följt av Michael Feiner & Caisa.

Till andra chansen går David Lindgren och Eric Gadd.

5. Cookies n Beans

6. Anna Järvinen

7. Mary N’diaye

8. Jay-Jay Johansson

Att Jay-Jay blir sist är jag tämligen säker på. Marys låt är glad och trallvänlig vilket kan dra en hel del röster. Hon kan därför komma högre upp om hon lyckas fånga tillräckligt stor publik. Jag placerar ändå henne som sjua eftersom Anna Järvinen med Porslin har lägre odds, fick en del respons i arenan idag samt ju ligger mitt emellan två snabba låtar.

Cookies N beans kommer nog utanför topp-4 men sist har jag svårt att se. Därför hamnar de nog nånstans runt 5-6 plats.

Yohio är jag tvärsäker på att han går till finalen, något annat finns inte på kartan. Däremot kan det mycket möjligt bli så att Michael & Caisa som jag placerat på en finalplats byter med David Lindgren som jag tippar till andra chansen. Att jag satt som ovan beror på att Michael & Caisas We’re still kids är en fartfylls dicobetonad låt som verkligen är ny och fräsch medan David Lindgrens Skyline påminner om förra årets Shout it out och det tror jag kan fälla honom på mållinjen. Kolla bara på The Moniker förra året… En annan fördel som duon har är att de går ut sist och den har oftast gått vidare.

Eric Gadd kommer liksom Kakorna att hamna nånstans i mitten, runt 4-5. Gissningen är att han tar Cookies n beans och därmed går till andra chansen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *