Linda Bengtzing hittade kaffepannan på tåget

Efter faktiskt några få timmars tupplurande samt en stressig morgon kom jag till tåg nummer 1, Öresundståget, för att starta min hemresa. Vid bytet visade det sig att salem Al Fakirs bror Nassir som står i foajén under turnén också skulle byta till snabbtåget i Hässleholm. Jag fick alltså sällskap till andra perrongen där även Linda Bengtzing med Peter anslöt sig oväntat. Hon fick syn på oss, hälsade med kram inkluderat. Några minuters prat om bland annat ridning innan tåget kom in och det blev dags att kliva på.

Linda var också i Karlskrona denna vecka men i festivaltältet där hon jobbade för kommunen med lite jippo i samband med stadens celebra festivalbesök. Ett tält som tydligen varit välbesökt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *