Fokus på Tone och Erik i enkelt nummer

Det är enkelt men jäkligt snyggt! Scenens Ledbalkar lyser grönt till en rosa bakgrund. Ett antal vita och gula spotlights rör sig över scenen under numrets gång. Det ser fint ut i bild också. Sången är det heller inte fel på, båda sjunger tonsäkert. Även om de börjar på olika håll så ansluter sig sedan Erik till Tone på scenen lagom till andra versen, först lite på sidan, sedan vid dubbelstativet samt vid scenkanten. Det stora frågetecknet igår var ju hur bidragens shownummer skulle komma att se ut. Frågetecknen håller på att rätas ut. Just här är det nästan skönt att det blir fokus på artisterna och sången.

Det där tvådelade stativet byttes senare ut då det inte gjorde någon särskild nytta.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *