Joacim Cans Anneli växer på scenen

Joacim Cans tur att repa efter en lunch där det för såväl artister som oss istället blev presskonferens. Joacim har hjälp på scenen av en mängd personer på både kör (som blixtsnabbt halar fram en gitarr mitt i), gitarr,bas, trummor och nyckelharpa. Han inleder vid körtjejen Anna Nilsson och ber ”henne” vakna innan han går fram till mikrofonstativet. Gillar dock att han inte håller sig där utan interagerar med basist och  kör-Anna samt går ner på huk vid scenkanten. Flera av kamerorna plockas men inte alla. Dessutom kommer en fotograf med i bild som ej ska vara där. Ljussättningen går i gult medan resten av scenen lyser i rött. detta verkar helt klart vara en låt som gör sig bäst live.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *