Pernilla tog sig en närmare titt på scengolvet – mitt under repet

Silver, Wahlgren och Hedlund kommer upp för en trappa och stannar på toppen vid varsitt stativ. Fläkten är med. De går ner till refrängen men är ensamma på scenen. Mot slutet av den första refrängen dykerfyra dansare upp på guldtrappan bakom de. På samma trappa avslutar trion sedan, utan stativ. Lägg märke till deras guldmickar. Ett tufft och läckert nummer som dessutom har pyro i sig. sen måste självklart låten nämnas, fartfylld med självsäker text.

En miss av Pernilla Wahlgren mitt under repet var att hon plötsligt satte sig på scengolvet och fick en hjälpande hand upp av Hanna Hedlund under det att de fortsatte sjunga, som om det regnade och var det naturligaste sak i världen. Först när låten tonat ut bröt hon ihop tillsammans med de andra. Snygg räddning som visar att de verkligen är proffs ut i fingerspetsarna.

Pernilla gör segertecken efteråt.
Pernilla Wahlgren och Hanna skrattar gott ihop.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *