Mycket skämt och Dollywoodversion av In the club på kvällens genrep

Genrepet i Scandinavium gick utan större problem men med en överraskning och att Danny fortfarande har lite problem med att han stakar sig ibland. Dock läste han inte lika mycket i sina papper idag.

Danny och Gina börjar med att fortsätta skämta om att just  Danny är den ständiga tvåan och om hans stakning på ordet ”digital” förra veckan. därefter visas en videosnutt där Hanson, Carson & Malmkviststår i en studio och spelar in nya hitlåtar i annorlunda versioner, för att sedan uppenbara sig på scenen till en omgjord Popular. Fast i denna version heter den ”Jag är en pensionär”.

Jag tyckte att Joacim Cans fick en hel del jubel vid presentationen men det var inte lika mycket jubel efteråt när han tackade och gick av scenen. Då ficktrion SHW mer respons efter sitt framträdande, liksom Louise Hoffsten som fick oväntat mycket.

Roligt också att Gina berättade för publiken att nu skulle de få se ett fint avskalat nummer. Danny viskar i Ginas öra som ber publiken att glömma det hon just sagt. Det är nämligen Sean Banans tur och avskalat är det sista man kan säga om det numret.

Det skämtas också om att det blev fel på snabbreprisen igen. Jag undrar vad de gör om det verkligen blir fel…

Kvällen till ära hamnar två av journalisterna i fokus då Gina går fram till de utan förvarning för att prata och överlämna en present, bland annat resa till Aiya Napa. Killarna såg livrädda ut i bild men så blev de också inkastad i allting.

veckans mellanakter är dels ”pantertanternas” Ces’t la vie samt en Dollywoodversion av Dannys In the club. Smäller ej lika högt som förra veckans mellanakter.

I slutändan stod Joacim Cans och Sean Banan som låtsassegrare medan Felicia Olsson och Rikard Wolff fick gå till andra chansen. En fråga till Gina: Hur ger man förlorarna en låtsasapplåd?? Under reprisen av Copacabanana blir det en del problem. Seans byxor strular vilket gör att han helt sonika drar av sig de. Samtidigt släpper de allt i form av annan scenografi. Till exempel gestikulerade han att han ville ha upp skynket i början men inget sådant kom. Planerat eller ej har jag inte svar på men det var det största jag reagerade på.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *