Extra svårtippat startfält ikväll

Sitter här nu och försöker komma på hur jag ska tippa. Man kan säga att det är liiite svårt…

Jag har kommit fram till att trots att Ravaillacz har ett trist nummer kan de komma att plocka en massa röster enbart på den medryckande melodin i deras låt En riktig jävla schlager. Rolinski är jag tämligen säker kommer ta sig till minst andra chansen, en söt kille som kan sjunga och dessutom är säker och har förmåga att kunna krypa genom rutan. Janet Leon kan också gå långt om bara hon slipper tekniska och scenografiska problem samt att rösten håller. State of drama representerar visserligen den rockigare genren och sådana låtar har gått bra förut. Caroline af Ugglas har aldrig missat att ta sig vidare på något sätt så om de som röstade på henne sist röstar även denna gång har hon en stor chans med sin låt som faktiskt är bättre än Snälla, snälla. Dock har hon fått en förkylning. Eddie Razaz har legat i topp på publikundersökningen mellan melodifestivalklubben, svenska spel och Poplight. Det känns väldigt öppet beroende på vad svenska folket önskar. Jag väljer ändå att tippa de fem första på det här viset:

Till Final: Amanda Fondell & Eddie Razaz

Till andra chansen: Ravaillacz & Martin Rolinski

5. State of drama

Janet Leon (som jag på ren känsla i sista stund bytte plats på till förmån för State of drama), Caroline af Ugglas och Elin Petersson kan komma utanför topp-5.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *