Enkelt nummer till en enkel låt för Lucia

Lucia har tre körtjejer med sig. Dessa står på en trappa. Lucia börjar på en mörk scen, stående i endast upplyst av en ensam vit spotlight. Snart tänds det upp lite mer och körens trappa visar pilar som rörs sig åt vänster medan led-balkarna går i vitt. Baktill lyser rosa strålkastare. Till refrängen då låten får lite mer fart kommer en färgkaskad som målar trappan i diverse färger. Lucia rör sig ganska lite och håller sig nära scenkanten. Vid låtens stick vänder sig kören åter framåt och klappar händerna mot låren för att sedan kliva ned och ansluta sig till sångerskan som avslutar med att köra upp handen i luften till sista tonen. Enkelt nummer men inget som jag jublar över.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *