Ralf Gyllenhammar gillar blåvitt, inte Gais

Ralf Gyllenhammar repar för fullt. Han gick in till Björn Skifs vilket ska vara hans favoritlåt i melodifestivalen. Då hans nummer är enkelt har inget ändrats även om man först kunde tro att han skulle lagt till dansare. De där dansarna visade sig bara repetera Behrangs nummer i pausen mellan Sylvia Vrethammar och den sportintresserade Ralf. Ralf är säker och det låter bra när han sjunger. Mellan genomkörningarna passar han på att kolla sportsupportrarna här på parkett.

– heja Blåvitt! Skrek han.

Någon media hejade istället på gais och Ralf bad om att få den killen utkastad.

Även pyroskotten, de sneda provsköts, så snyggt!

 

 

Publicerat av

En kommentar till “Ralf Gyllenhammar gillar blåvitt, inte Gais”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.