Så här har ni aldrig sett Jean Pierre barda

Nu ar dagens repetiotiner dragit igång. Army of lovers är väldigt lättklädda även idag med scenkläderna på. Temat är djungel och Camilla är drottningen. Jean Pierre Barda är utklädd till något slags kattdjur med svans, typ lejon. de kvinnliga dansarna bär leopard-underkläder med brett guldskärp medan de manliga dansarna bara bär guld. Egentligen är detta lite svårt att beskriva så jag säger så här: Måste ses!

Britta? Hon är undantaget djungeltemat liksom den kortbyxebärande Alexander Bard och bär en svart glittrig klänning. Det är fräckare än jag hade tänkt. Fördelen med detta nummer är att det framhäver låten så att man lättare hör var det verkligen är ”refräng”. Om det sen kommer gå vidare? Det vet bara gudarna. Eller möjligtvis drottning La Camilla…

SONY DSC

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *