Behrang och Ulrik till Final, Terese nästlar sig in till en andra chans

Efter en del fundering har jag ganska snabbt satt ihop en lista över hur jag tror att slutresultatet kommer se ut ikväll. Vi börjar med listan:

Till final: Behrang Miri & Ulrik Munther

Till andra chansen: Army of lovers & Terese fredenwall

5. Ralf Gyllenhammar

6. Robin Stjernberg

7. Sylvia Vrethammar

8. Lucia Pinera

Ulrik Munther känns klar redan nu, lika klar som jag tror att army of lovers är till andra chansen. Lucia Pinera och Sylvia Vrethammar har låtar och nummer som antingen faller bort ur minnet eller är svagare än de andra bidragen. Vi har en tjej – Terese Fredenwall – vars låt är väldigt lugn och fin som lätt kan falla bort samtidigt har jag tjatat hela veckan om att hon är bildskön. Hon går lätt genom rutan. DET tror jag att hon kan vinna stort på och därför kommer nästla in sig bland alla killar i toppen.

Ralf har ett starkt nummer men kanske inte lika bra låt så honom sätter jag femma. har velta kort mellan Robin Stjernberg som är populär till final eller den glada käcka Behrang Miri som fångat i alla fall publiken inne i arenan. Efter att ha kommit på att jag faktiskt inte minns Robins låt riktigt men kan börja sjunga på ”Olé ole…” omgående så kommer Behrang ta finalplatsen av den anledningen. Detta är i alla fall vad jag tror. Återkommer ikväll om detta när vi vet hur det har gått.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *