Andra chansen börjar högt och slutar i yoghurt

Först när gårdagskvällens resultat var klart kunde startordningen för andra chansen släppas. Nästa vecka får vi höga toner som aperitiff och yoghurt till dessert. Däremellan sex små rätter i form av bland annat gränsöverskridande duett och en dansant bedjan. Låt er väl smaka av nästa veckas startfält där Robin Stjernberg är först ut. De tre dansglada killarna Anton Ewald, Behrang Miri samt Stjernberg har spritts ut. För att vara åtta bidrag i en enda stad är det förvånansvärt många som (efter hur numren har sett ut i semifinalerna) har endast liten eller obefintlig scenografi i form av puckar, troner och flaggor med mera. Det kan komma att ändras om artisterna förändrar i sina nummer men oftast gör man inte radikala förändringar utan nöjer sig med mindre justeringar.

1. You – Robin Stjernberg

2. Vi kommer aldrig att förlora – Eric Gadd

3. Hon har inte – Caroline af Ugglas

4. Jalla Dansa Sawa – Behrang Miri

5. Hello Goodbye – Erik Segerstedt & Tone Damli

6. Begging – Anton Ewald

7. Burning Flags – Cookies N Beans

8. In And Out Of Love – Martin Rolinski

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *