Lagom trevlig efterfest med mycket skumpa

Till Malmös efterfest kom jag lite senare än vanligt men det verkade å andra sidan finnas flera champagneflaskor än vanligt. Bland annat passade Robin Stjernberg som gick till andra chansen på att spruta ned halva journalistkåren. Aldrig har det gått så fort att ställa ifrån sig en tallrik mat och hala upp kameran ur väskan… Och aldrig har det väl sprutats så mycket dryck som då.

Festen höll till på två plan med dansgolv, bar och hög musik på nedre plan och maten samt lugnare vrår på övre planet.

De festglada Alcazar befann sig i minglet, hade man väntat sig något annat? I och med att alla 32 bidrag nu framförts blev det från midnatt fritt att spela alla låtar. Det resulterade i att Michael & Caisas We’re still kids spelades ett oräkneligt antal gånger förutom Sean Banan, Robin Stjernber, Ralf Gyllenhammar med flera.

Mitt i vimlet syntes två körtjejer tillika goda vänner, Dea Norberg och Britta Bergström. De hade inget emot att ställa upp på bild. Dea som värmer upp publiken inför genrep och direktsändning drog in sin manliga kollega och därmed blev duon en trio.

Sylvia Vrethammar försvann snabbt från festen medan flera andra höll sig kvar ett bra tag. Strax före 04 kom en vakt fram till DJ:n och viskade till honom om att nu var det sista låten som gällde. Musiken tystnade, ljuset tändes och festen drog sig sakta bortåt upp mot hotellrum och möjligen ett eller annat uteställe.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *