Anton Ewald för tankarna till Grease

 

Anton har, för tillfället, bytt ut de manliga dansarna mot kvinnliga. De manliga kommer vara med på direktsändningen. Anton hade rök i sin semifinal också men är det inte mer nu? Tycker att hans nummer känns atarkare och mer discoaktigt här i Karlstad med rörliga spotlights som färgar röken samt blinkar. Kom plötsligt att tänka på musikalen Grease. Det är bara en bil som saknas bakom de. Urläckert när dansarna plötsligt uppenbarar sg genom all rök bakom Anton! Jag har dessutom inget emot att byta ut killarna till dessa två dansare där Jenny Widegren är en av de två som dansar sig varma. Visserligen sjunger inte Anton allt själv men han repar mellan genomkörningarna på texten. Gillar faktiskt honom allt mer…

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *