Martin visar upp hängslen till sitt fräcka bidrag

Martin pratade igår om att de jobbat för att det ska bli tydligare nummer. Med bland annat främre sidan på hissen helt väck samt några andra kameravinklar har det säkert bidragit till att gå åt det håll de önskar. Framför allt att man slipper se Rolinski bakom repor gör allt så mycket roligare. Att han sedan sjunger bra trots sjukdom ganska nyligen gör det inte sämre. Tyvärr fick vi inte se yoghurten idag men Martin lovade massor från scenen framöver.

– Det är så jävla mycket yoghurt som vi ska kasta så det finns inte i hela Karlstad, därför kör vi bara det vid de viktigare tillfällena.

Micken var inte uppdragen så Martins förklaring hördes inte så bra bakåt. Henke von Z fyllde i  där Martin slutade med att först berätta för Martin att han inte gått ut och sedan kortfattat återberätta vad sångaren sagt.

Härligt nummer som nog kan bli rätt fräckt när yoghurten åter läggs till.

Martin Rolinski visar upp yoghurten de ska använda samt sina hängslen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *