Caroline af Ugglas om varför kören togs bort: ingen förstod

Caroline af Ugglas tog sig hit till Karlstad och andra chansen via Skellefteå, turnéns nordligaste besök i vårt avlånga land. Tiden sedan dess har Caroline gjort allt annat än slappat.

– Jag har hållit på med mina körer och framför allt kan man säga att jag har färdigställt, jag släpper ju en platta nästa vecka och har fixat med skivomslaget och massa man ska korra och fixa. Sen så har jag varit med min underbara familj och min häst. Jag rider massor.

Om du fick lov att ta med dig hästen på scenen, skulle du göra det? En kort tyst paus från Caroline följer innan hon tar till orda, med ett litet skratt.

– För hästens skull… neeej, faktiskt.

Om vi ska gå in på kören som var med förra veckan men nu tagit bort. Varför valdes de bort?

– För att ingen förstod över huvud taget vad jag ville ha sagt med den. Kören bestod av kvinnor, inte kopior av mig utan det skulle va olika kvinnor i samma kläder, i mina skor. Alltså i samma båt. Det var det ingen som förstod så folk undrade ”Vad gör de?”. Jag fick höra utav jättemånga som har mailat till mig, fans som har sagt att de förstod inte. Då har jag lytt deras råd och gör det ensam denna gången.

Den här gången ligger du före Martin Rolinski i startfältet, är du glad över det?

– Du, ärligt talat tycker jag hans yoghurt är helt fantastisk så länge jag slipper ta den i munnen och svälja eftersom jag är laktosintolerant, ger Caroline till svar.

Vad tycker du om startfältet här överlag?

– Det känns ännu svårare än förra gången. Jag tyckte förra gången var så jämnt och så läskigt men, jag tycker det är väldigt bra låtar. Det är många olika väldigt bra låtar. Jag tycker till och med att det är många bra texter och det tycker jag inte alltid.

Om du sätter dig själv mitt bland alla andra här, vågar du ge en tippning om möjlig utgång?

– Nej, det gör jag inte, inte mot mig själv, Vi ska ha kul, skitkul. Sen så vinner de som ringer mest. Det är de som är vinnarna. Vi är bara artister, avslutar Caroline af Ugglas med sina fina så kallade jantelagstankar där hon inte ser sig själv som egentligen bättre än någon annan.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *