Erik ser fram emot andra chansen

Erik Segerstedt deltog tillsammans med den för dagen saknade Tone Damli i semifinalen i Göteborg. Tone kommer komma till direktsändningen, kanske också till förmiddagens genrep. Men veckorna mellan dessa tävlingsveckor har Erik bara njutit.

– Det är jättehärligt. Jag har bara njutit faktiskt, bara haft det så gött och njutit av att vara kvar i tävlingen. Jag har sett fram emot det här som fan, laddat upp inför det här.

Hur tycker du att startfältet i andra chansen är?

Jättebra startfält, det här är nästan det starkaste, nästan finalklass på det tycker jag. Det är väldigt svårt att sia.

Du går ut mitt emellan Anton Ewald och Behrang Miri som båda har snabbare låtar, vad tror du om det?

– Det blir lite mer av en kontrast. Jag har inte reflekterat över detta faktiskt men det känns bra. Vår låt sticker ut för att den är lugn och fin. Jag har inte analyserat så mycket i det utan är bara glad att vara här.

Vad tycker du om Karlstad?

– Jag gillar Karlstad, det är jättefint. Solen skiner alltid i Karlstad ochd det har den verkligen bevisat den här vekan. Den har skinit hela tiden. Det är nice.

Erik Segerstedt, här med duettpartnern Tone Damli

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *