Café opera gjorde Melodifestivaldebut, var värd för välkomstfesten

Det var lite som Annexet i en miniversion. Det vill säga från entrén löpte en röd matta till en bildskärm där Melodifestivalens logga bland annat visades. På denna röda matta anlände de flesta artisterna, undantaget Ravaillacz som inte ens dök upp.

Själva festplatsen var stor till en början med ett större rum där mat dukades upp och det minglades. I det mindre anslutande rummet hade artisterna sina bord. Sean Banan kom till festen klädd som en egyptier med en svensk slips. Denna utklädnad åkte av efter en tid. Då fick han också visa sin vighet och kroppsbehärskning genom att ställa sig i någon slags Matrix-pose som skulle fått många att ramla på rygg. Inga skadade knän här inte…

Sean Banan anlände klädd såhär till festen. Till en början höll han i två glas och ville kramas när han såg undertecknad. Kort därefter svepte han i sig den ena välkomstdrinken (som smakade exotisk fanta med en gnutta tillsats) för att posera för fotografer.
Ola Lindholm, Sean Banans låtskrivare kom också.

David Lindgren och Robin Stjernberg anlände ungefär samtidigt och valde att posera tillsammans framför skocken av kameror innan de traskade vidare in. Först valde dock Robin att busigt hålla upp två fingrar bakom Louise Hoffsten under hennes röda matta-entré.

Mitt i rummet stod ett kryss av bord uppdukat vilket gav åtta möjliga köer till maten. I mitten på ett runt bord stoltserade stolt sångfågeln. Smart tänkt men gjorde å andra sidan att man ficka ta en rejäl omväg för att komma till andra sidan salen. Desserten hittades inne hos artisterna och bestod av mousse på någon sorts kakbotten.

Sångfågeln stoltserade mitt i rummet.

Runt 22 släpptes allmänheten på vilket gav svaret på varför vi fått ett café opera-armband vid ankomsten. Detta band behövdes visas upp för att komma in i det mindre rummet där i stort sett alla tryckte. I den vevan bytte dj:n musik från MF- och ESC-låtar till mer disco.

Robin Stjernberg fann ett mindre befolkat område längst in i rummet där han övade på några läckra dansmoves tillsammans med några andra samt tog sig en pratstund med Sean Banan. Ralf Gyllenhammar lämnade tidigt festen och när jag lämnade lite över 23-slaget var Robin Stjernberg kvar samt låtskrivarna till just You som också hade planer på att börja dra sig hemåt men inte riktigt kommit dit.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *