Det står mellan Robin Stjernberg, Yohio och Anton Ewald

Med 2,5 timme kvar till sändning sitter jag och funderar på vem som kan tänkas vinna här inne ikväll. Jag har konstaterat att det högst troligast blir en man som vinner. Louise Hoffsten har visserligen en bra låt men hon har en extremt tuff konkurrens i ett antal dans-pop-nummer med unga killar där det finns en tre stycken som är utpekade son favoriter. Mellan de två rockiga bidragen – State of drama och Ralf Gyllenhammar tror jag att Ralf med si konfetti och sin hesa men passande röst till rockballaden kommer att dra det längsta strået och placera sig högst men att han vinner…tveksamt. Ravaillacz är verkligen ett glatt och välkommet inslag i detta pop- och rock-startfält men de lär inte få ihop tillräckligt för att få representera Sverige i maj. Särskilt inte med veckans enklaste scenshow utan någonting med sig på scenen vilket är trist och färglöst trots koreografin.

De som jag faktiskt tror att det står mellan är den Robin Stjernberg med sin katchiga låt med höga toner och en snygg koreografi, Japan-inspirerande Yohio som ändrat sin koreografi till att bli lite mer aktiv eller Anton Ewald med det urläckra numret och sina dansare som struttar runt på scenen till veckans förmodligen snabbaste låt. Nu kommer både Anton och Robin från andra chansen så vinner inte Yohio får vi troligen en historisk seger i form av en andra chansen-deltagare som går och slår alla andra, inklusive de två som fick fler röster i den ordinarie semifinalen.

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *