Stjernberg fortsätter skörda framgångar med tre veckor kvar till ESC

Eurovision närmar sig med stormsteg känns det som. SVT har redan påbörjat arbetet med scenbyggandet med mera nere i Malmö. I början av maj drar jag också ner till Malmö för att försöka hänga med i alla svängar under de två veckor tävlingen pågår. Och det lär hända mycket. Förutom alla repetitioner, genrep och direktsändningar kommer det finnas ett antal ställen runtom i stan dit festsugna fans kan bege sig samt de som tröttnat på det fartfyllda och bara vill ta sig en kopp kaffe. Bland annat finns det alltid Euroclub och Euro fan café som är det officiella partystället.

På hemmaplan har vårt hopp, Robin Stjernberg, sålt dubbel platina av singeln You och släpper dessutom sin skiva ”For the better” den 24 april. Skivan innehåller ovan nämnda låt samt några andra singlar och nyskrivna verk, vilket Lionheart upplyser om ett nyhetsbrev.

Är det något särskilt ni vill läsa mer av under ESC eller undrar över, tala om det så kanske jag kan ta upp det.

Emmelie de Forest från Danmark är just nu favorittippad till att vinna ESC 2013.  foto: Michael Søndergaard

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *