Emmelies flöjtist ger lång blick

Danmarks Emmelie repar sin Only teardrops. Första genomgången rundade hon flöjtisten vars blick följde henne väldigt mycket. Så mycket att han liksom kikade i ögonvrån efter sångerskan till slut. Det såg lite roligt ut och i wiewing room här på euro club blev det muntert. Till hennes andra genomgång var blicken borttagen. Emmelie sjunger bra och inleder sin låt sittande på scengolvet i sin vita klänning och barfota. Trehövdad mörkt klädd kör står intill och två marschtrummor samt flöjtisten förstås gör att de blir sex stycken på scenen.

©Sander Hesterman / EBU

Jag kan också avslöja att hon kommer ha pyro på scenen, en riktigt snyggt underbart fall som en pyrovägg längre bak på scenen.Tänk er Robins pyro, i den stilen.

© Sander Hesterman / EBU

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *