Zlata placeras på stenpiedistal

ja, allt kan hända i Eurovision men när Ukrainska sångerskan blir inburen av den 243 cm långe Igor Vorkovinskiy och ställd på en stenformad puck mitt på scenen sprider sig leenden i rummet. Låtens namn ja, Gravity… Bilden hoppar till jättens Igors steg.

Copyright: Sander hesterman (EBU)

Sångerskan Zlata hade dessutom oturen att tappa dosan till sina öronsnäckor. På denna ”sten” står hon sedan och sjunger resten av låten under slingrande dansrörelser. Hon sjunger bra men de där höga tonerna kan bli svåra för henne, särskilt om nerver börjar spöka. Hon ser lite smågalen ut med en bestämd blick.

Bakom henne står fyra körmedlemmar i mörka kläder och backar upp sången.

Copyright: sander Hesterman (EBU)

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *