Enkelt och snyggt av Belgiens Roberto

Belgiens sångare Roberto Bellarosa kommer inte gå ut efter Montenegros astronauter i sin semi på tisdag, men får idag repa sitt nummer efter de. Han har ett mer klassiskt nummer där låten verkligen får stå i fokus. Det enda han har med sig som hjälp är två kvinnliga dansare och en tremannakör som ibland kan skymtas i mörkret på ena sidan. I bakgrunden rullar texten ”love kills over and over” vid refrängen.

Roberto tycks inte ha några problem med sången, han tycks säker i tonerna och man börjar ryckas med. Tycker inte att det gör något att han bara står vid sitt mickstativ då dansarna bakom honom, som börjar bakom hans rygg och ger illusionen av att först vara en enda tjej, ger numret det där lilla extra.

Copyright: Thomas Hanses (EBU)

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *