Väldigt snyggt av Irländska Ryan Dolan

Ryan Dolan från Irland bär en svart jacka med glitter på axlarna och kragen där han står mitt på scenen. Två körtjejer står lite längre bak och backar upp honom medan två manliga dansare med skinnbyxor o bara överkroppar visar sitt sexpack medan de dansar runt bakom honom smat spelar på trummorna som finns med som scenografi, därav ett lite ovanligare trumset och två enkla trummor liggande på varsitt stativ bakom Ryan.

Ryan sjunger även han bra och ler under tiden. han tycks trivas på den svenska ESC-scenen.

Pyro läggs alltid till sista genomkörningen om de inte vill testa något särskilt. Ryan är ytterligare en artist som har pyroteknik i sin semifinal. Hans kommer mot slutet och är riktigt starkt där det skjuter upp bakom honom, flera pelare på rad. dock är det sista snabba pyrot som fyras av i sluttonen lite för svagt i mitt tycke. Överlag väldigt snyggt!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *