Israels egen Lynda Woodruff har inlevelse

Ah! Det är dags för Lynda Woodruff. Fast på papprerna heter hon Moran Mazor och är från Israel. Hennes låt heter Rak Bishvilo (only for him). Numret är enkelt och vackert. Sångerskan står mitt på scenen med kören samt en flygel i bakgrunden. Moran sjunger med inlevelse, passion och fina om än aningen svajiga toner ibland i sin lugna mäktiga ballad.

Hon verkar ha lite problem med sin position och får innan andra genomkörningen drar igång veta att hon kommer visas till sin plats under direktsändningen. Klänningen som är svart med vita ränder, låg u-ringning och paljetter framtill lyser i ljuset från strålkastarna. Scenografin i blått och mörkt med kristaller på skärmarna gör sig bra i rutan. Det påminner faktiskt lite om Sarah Dawn Finers ljussättning i ”I remember love” från semifinalen i Gävle 2007.

Moran Mazor. Copyright: Sander Hesterman (EBU)

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *