Moran Mazor: ”De har berättat att vi är ganska lika”

Tidigare i eftermiddags visade Moran Mazor upp sig för pressen, för att posera och svara på frågor. Jag såg till att få en stund med henne för att prata genomslag, hennes låt samt Lynda Woodruff.

Morans riktiga genombrott kom 2011 när hon deltog i en audition för realityshowen Eyal Golan is calling you. Hon vann och har bland annat fått spela in en skiva med hjälp av Eyal.

– Han är den största artisten i Israel och han letade efter en artist till hans show samt till att göra ett album. Jag var uppenbarligen den han sökte. Mitt första album kommer släppas om bara några dagar och Eyal själv kommer hit till Malmö snart.

Moran är väldigt stolt över att få presentera sitt land och tycker det är mycket spännande. Hon är övertygad om att de har en bra låt och hoppas på det bästa, att vinna.

På scenen är hennes framträdande så äkta det kan bli och Moran menar verkligen varje ord hon sjunger.

– Jag tror att vi alla har varit i den situationen att vi älskat någon som inte längre är där. Han vill inte och det är just det som låten handlar om, en kille som jag saknar, förklarar hon.

Jag ber Moran titta på en bild och frågar om hon har hört talas om Lynda Woodruff. Moran skrattar till och försöker finna ord.

– Oh ja, jag har hört talas om henne, vem nu det är. De har berättat att vi tydligen är ganska lika.

Skulle Lynda Woodruff kunna hoppa in som stand in om något händer, vilket det förhoppningsvis inte gör? Moran gör en konstpaus.

– Jag känner inte till hennes röst, hur hon sjunger. Men hon ser ut att vara en väldigt trevlig person så varför inte.

Moran Mazor

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *