För mycket, Montenegro

Emmelie hade en stund efter sin repetition en fin liten presskonferens där hon bland annat berättade att hon är så van med att vara barfota till vardags att det är helt naturligt för henne att även vara det på scenen, alltså inget som hon tagit efter någon tidigare ESC-artist. Hon försökte också lära den samlade pressen att spela flöjt, eventuellt kommer jag kunna lägga upp ett filmklipp på det senare.

Jag missade därför de efterföljande repetitionerna och halkade in på Montenegro sedan, vilka gick ut direkt efter ett break. Här inne lät det mycket bas när de repade och de där rökpelarna som omgav trion fräste lite för mycket. Hur ljudet går ut genom rutan är däremot svårt att säga här. Kul effekt att Nina kommer upp ur golvet. Häftigt nummer som jag kan tycka blir lite för mycket ibland.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *