Livemusik, mingel och kända ansikten

Gårdagens invigningsfest på Euroclub, dit artisterna bussades efter att ha ätit och avnjutit uppträdanden på operan, var välbesökt. Anouk valde att inte komma men annars var det väldigt många av deltagarna som kom till Euroclub för att festa, umgås och mingla.

En av de första jag träffade på var Moran Mazor som genast sken upp och hälsade. Estlands artist syntes i vimlet liksom många andra. Däribland många svt-folk förstås samt Thomas G:son, Dea, Jessica Marberger och några andra svenskar som har anknytning till andra länders bidrag. Med ungefär Israeliskan blev rätt omgående omringad av folk som ville tala med henne eller fotograferas med henne. Det tog ett bra tag innan klungan av avklarad och hon blev lite friare.

Bobbysocks och Maltas Glen Vella, två tidigare deltagare kom också på besök liksom Mark Levengood och Marie Serneholt med sin kontakt Sandra. Närmare midnatt underhöll showgruppen Schlagerfeber på scenen tillsammans med gästartisterna David Lindgren och Magnus Carlsson.

Bobbysocks

Glen Vella från Malta

David Lindgren

Robin Stjernberg avslutade kavalkaden med att gå upp och sjunga sin ”you”. Vid 01.30 hade det börjat mattats av på folk och flera artister hade försvunnit men festen var ändå i full gång. En stycke ganska trött skribent valde dock att lämna festen efter en lång dag.

Robin Stjernberg

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *