Lynda Woodruff visar upp Norrland

I green room händer inte särskilt mycket, Petra Mede går omkring  mellan sofforna och låtsas prata med någon artist här och var, som består av stand-ins. Just nu är det totalt ointressant och låter fånigt men imorgon kväll kommer det att bli på allvar.

Då händer det lite mer i de efterföljande filmklippen som rekommenderas att ses. Den första tar upp hur Eurovision Song Contest föddes och kommer bli riktigt rolig för såväl inbitna Eurovisionfans som de som bara ser showen tillsammans med släkt och vänner till lite extra godsaker för en trevlig hemmakväll.

I den andra filmen får vi återse Lynda Woodruff som ska visa Europa en del av Norrland och provar på såväl ishotellet som att åka hundspann.

Mellanakten signerad Andreas Kleerup

Mellan dessa två klipp ligger emellertid Andreas Kleerups mellanakt ”Tribute to our northern lights” med dansare som rör sig runt ett träd mitt på scenen som byter färg.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *