Det är tryck i Spaniens bidrag

Godmorgon och välkommen till onsdagen denna finalvecka. Här inne arenan har dagens repetitioner för The big five samt Sverige dragit igång. Spanska ESDM med sångerskan Raquel del Rosario från Kanarieöarna samt Juan Suarez and David Feito väcker oss med ett snyggt framträdande med bra tryck i sången.En säckpipa får börja låten under tiden som Raquel spatserar sakta in och sjunger en lång enkle ton. Juan och David står vid varsitt mikrofonstativ med varsitt stränginstrument. Sångerskan i vit lång klänning använder även catwalken. Trion har även trummor och kör. Här har vi förresten ytterligare en barfota sångerska. Det enda hon har på fötterna är ett ankelsmycke.

ESDM

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *