God förmiddag, när man talar om trollen…

Vilket sammanträffande att man sitter här i pressrummet och jobbar med en bild på Krista Siegfrieds när just hennes heads of delegation smyger sig upp bakom och lägger en liten reklambild på bordet med adressen till hennes hemsida…

Nu är det strax 15 minuter kvar till andra semifinalens sista genrep börjar så klockan säger att det är hög tid att börja bege sig in dit. Jag kommer dock inte att se hela utan smita mitt under för att bevaka Robin Stjernbergs signering i det gigantiska shoppinghuset Emporia där han ska vara från 16.30 ungefär.

Även tippningen ska jag förstås delge er någon gång under eftermiddagen. Så det finns mycket att se fram emot.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *