Robin signerade skivor på Emporia

När Robin i eftermiddags besökte shoppingcentret Emporia för att signera skivor med mera var det inte så fullt på folk som man kunnat tro men det var ända en rätt okej skara som hade hittat dit. Robin anlände omringad av sitt team och vakter, pratade lite till den samlade skaran och och satte sig sedan för att signera. Det var inte märkvärdigare än så. Stämningen var god men spänningen samt euforin varierade mellan de som letat sig dit. Medan några tog det lugnt hoppade andra jämfota av lycka efter att ha fått sig en namnteckning av Robin. Två unga tjejer på max 9 år hade redan lärt sig vikten av att samarbeta. Hur ska man göra när det står längre människor framför en och man bara har en kamera? Tjejerna fann snabbt en lösning och tösen utan kamera lyfte upp sin kamrat på ryggen så de kunde få i alla fall ett foto av sin idol.

Robin Stjernberg anländer till Emporia
Nöjd Robin ger tummen upp
Signering pågår…
Åsa med sonen Odin var två av de som fick Robins autograf. Med en norsk pappa måste man ju hålla på Norge också.
Gustav och Lillebror Axel fick varsin autograf.
Dominik från Tyskland som anlände till Malmö så sent som idag fick sin ESC-bok signerad.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *