Lynda ska visa Européerna Stockholm

Cascada får en rejäl applåd här inne i  pressrummet efter sitt nummer. På storbildsskärmen zoomas glada fans med tyska flaggor i publiken in. Det var riktigt snyggt med den fallande pyrot bakom sångerskan när hon avslutade sin Glorious.

Efter henne kliver Dorians från Armenien upp och genomför sin lightrock Lonely planet. Pyrot som växlar mellan att  gå i kors eller rakt upp får mig att tänka på x faktor. Jag kan inte låta bli att undra hur många ”ja” och hur många ”x” domarna skulle delat ut där.

På lördag, kolla också in Lynda Woodruff som efter Armeniens bidrag ska visa Stockholm samt ABBA:s bostad – kungliga slottet. Eller vem är det egentligen som bor där…?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *